Open / Sluiten menu.
 

Masterclass Slaapproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking – De docenten

FORTIOR organiseert een masterclass over slaapproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking. Op deze pagina lees je meer over de docenten.

 

Dr. Wiebe Braam

FORTIOR scholingen voor professionals in de gehandicaptenzorgWiebe Braam is als arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) verbonden aan Advisium 's Heeren Loo in Wekerom. Op 29 september 2010 is Wiebe gepromoveerd. Zijn promotieonderzoek bij het Gouverneur Kremers Centrum van de Universiteit Maastricht richtte zich op de effectiviteit van melatonine in de behandeling van slaapstoornissen bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

 

 

 

 

Dr. Anneke Maas

FORTIOR scholingen voor professionals in de gehandicaptenzorgAnneke Maas is als gedragswetenschapper verbonden aan de faculteit de Sociale Wetenschappen afdeling Orthopedagogiek Leren & Ontwikkelen van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Op 27 februari 2014 is Anneke gepromoveerd. Haar promotieonderzoek bij het Gouverneur Kremers Centrum van de Universiteit Maastricht richtte zich op de prevalentie en diagnostiek van slaapstoornissen bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. In het bijzonder gaat haar aandacht naar slaapproblemen bij genetische syndromen.

 

Anneke Maas werkt samen met Wiebe Braam bij de slaappolikliniek 's Heeren Loo in Wekerom.

 

 

Drs. Tejo Hylkema

FORTIOR scholingen voor professionals in de gehandicaptenzorgTejo Hylkema is verplegingswetenschapper en mede-eigenaar van Nyx zorg voor slaap. Hij is specialist in actigrafisch onderzoek en heeft veel kennis van de diagnostiek van slaapproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking. Al heel lang adviseert hij diverse instellingen over de behandeling van slaapproblemen. In 2014 werd Nyx zorg voor slaap opgericht. Deze maatschap richt zich zowel op slaapproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking en ouderen verblijvend in een instelling als op slaapproblemen bij andere mensen. Daarnaast is Tejo Hylkema promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit gedrags- en maatschappijwetenschappen en consulent bij het CCE.

 

 

 

Schrijf je hier in voor de masterclass Slaapproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking >>

 

 Meer informatie

KnopContact

 

 

 

 

 

*/ ?>